Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt GERASA DM-6736 - pytanie
witam, potrzebuje podobny projekt z dwoma zmianami: powierzchnia zabudowy 5x7,5m oraz zamiast płyty fundamentowej słupy betonowe w odległości 2,5m (12 szt) i oparta na nich konstrukcja drewniana, jest szansa na wykonanie takiego projektu?
Autor:
Odp.
Ostatnia:
darek 780077290
1
2024-06-19 09:51:28
Projekt GERASA DM-6736 - łyta fundamentowa w projekcie Gerasa .
Dzień dobry,chciałbym prosić o objaśnienie z czego jest zaprojektowana ta płyta fundamentowa? Jest jasne dla mnie że górna część to zbrojona płyta żelbetonowa zbrojona jak sądzę siatką stalową fi 6 lub 8 ale chodzi mi o warstwy poniżej ( płyta z chudego betonu plus warstwa piasku lub izolacji ale z ...
Projekt GERASA DM-6736 - Projekt domu na wąską działkę drewniany
Witam poszykuję projektu domu na działkę wąską wymiary działki to 12 m x 25m .Takie coś podobnego do projektu Projekt domu
GERASA
Kod: DM-6736 z lewej strony bez okien wejście od węższej części budynku
Projekt GERASA DM-6736 - Ustawienie domu do działki
Witam podoba mi się wasz projekt ale mam mały problem ,posiadam działkę o szerokości 12.5 m i długości 30 m mam pytanie jak mogę ustawić dom na działce zgodnie z prawem najlepiej jak by był ustawiony jak najbliżej lewej strony .Stary budynek stoi w granicy działki pozdrawiam i czekam na odpowiedz . ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Maciej
1
2021-01-11 12:23:14
Projekt GERASA DM-6736 - dom murowany
Witam czy jest ten projekt jako dom murowany jeśli tak to jestem zainteresowany tylko projekt musi być wasz nie chce zmieniać tego u architekta
Autor:
Odp.
Ostatnia:
kupujący
1
2020-12-29 13:54:05
Projekt GERASA DM-6736 - dom
Witam jestem zainteresowany kupnem projektu tego domu. Tylko mam pytanie: ile będzie kosztować przedłużenie i poszerzenie tego budynku o metr
Autor:
Odp.
Ostatnia:
max
1
2020-12-28 11:53:00
Projekt GERASA DM-6736 - Zmiana projektu
Dzień dobry,
Czy macie Państwo projekt domku całorocznego do pow. 70m2
Zależy nam , żeby na parterze zmieścić mała sypialnię, salon z aneksem kuchennym oraz łazienkę. Na piętrze 2 sypialnie z małą łazienką na toaletę. Czy jest możliwość dostosowania tego projektu?
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Kamil Koperski
1
2020-10-15 09:37:07
Projekt GERASA DM-6736 - płyta fundamentowa
Czy przy zakupie projektu jest dołączony projekt płyty fundamentowej ?
Co zawiera dokładnie cały projekt ? (ilości materiału, opis materiału itd)
Projekt GERASA DM-6736 - Gerasa
Witam, czy ten projekt wymaga dostosowania do norm energetycznych na 2021 rok ?
W sprzedaży jest w trzech egzemplarzach, czy nie są wymagane cztery do złożenia wniosku o pozwolenie na budowę ?
Czy projekt jest zgodny ze zmianami w prawie budowlanym które weszły w życie z dniem 19.09.20r. w zw ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Andrzej
1
2020-09-23 12:11:36
Projekt GERASA DM-6736 - Holl
Witam, czy możliwa jest w tym projekcie rezygnacja z hollu wraz z balkonem nad nim, i zmniejszeniem sypialni która mieści się nad hollem, przez co cały budynek będzie miał rozmiary u podstawy 5,5x7,70m ? Czy może taką zmianę wprowadzić projektant adoptujący.
Chcę zakupić u Państwa ten projekt, z ...